Ремонт побутової техніки у Харкові®

Автор Галина Шподарева

Сервісний центр є важливим орієнтиром у Харкові та передмісті з ремонту побутової техніки кращих брендів. Завдяки нашому багаторічному досвіду в цьому секторі ми можемо запропонувати кожному клієнту продукт, який відповідає його потребам, гарантуючи зручність як з точки зору якості, так і ціни.

Ремонт побутової техніки у Харкові® 1

Серйозність, з якою ми працюємо, дозволила багатьом мешканцям Харкова вибрати нас як партнерів для ремонту побутової техніки; ми фактично є авторизованим сервісним центром і ми маємо багато оригінальних запасних частин, готових для заміни та обслуговування ознайомитись з нашими перевагами ви можете тут.

Ремонту побутової техніки у Харкові

Характеристики, які дозволили сервісному центру “Ремонт 57” успішно зарекомендувати себе у сфері ремонту побутової техніки – це, безсумнівно, широкий асортимент оригінальних запчастин кращих брендів та здатність допомогти у разі виникнення проблем.

Вже понад 15 років наш сервісний центр у Харкові пропонує багато можливостей для ремонту побутової техніки найкращих брендів.
Наш технічний персонал буде радий вітати вас і надати вам всю необхідну інформацію про ремонтні роботи, яка буде проводитись з вашою побутовою технікою.

За цей час ми змогли зібрати професійний колектив, здатний вирішувати будь-які завдання ремонту побутової техніки. Основний принцип нашої роботи – виконання ремонту техніки у користувача. Вам не потрібно демонтувати та возити техніку по всьому місту, наші працівники самі приїдуть до вас додому та проведуть діагностику. Якщо ціна і терміни вас влаштують, то майстер виконає ремонт на місці. Ми на 100% впевнені в якості зроблених робіт, тому всім клієнтам видаємо офіційну гарантію терміном до 12 місяців.

Яку техніку ремонтуємо?

За 15 років роботи ми освоїли різні напрямки, в яких стали справжніми професіоналами. СЦ “Ремонт 57” постійно розвивається, щорічно розширюючи асортимент доступних послуг. До нас можна звернутися у разі поломки таких видів побутової техніки:

  • пральних, сушильних та посудомийних машин;
  • холодильного обладнання (холодильників, морозильних камер);
  • кухонних плит, вбудованих варильних панелей та духових шаф;
  • кліматичної техніки (установка, чищення, обслуговування та заправка кондиціонерів);
  • інших пристроїв.

Майстри нашого сервісного центру можуть відновити працездатність навіть найрідкісніших моделей. Найчастіше жителі Харкова звертаються до нас із продукцією LG, Samsung, Electrolux, Indesit, Ariston, Gorenje, Liebherr, Whirlpool, Candy, AEG, Hansa, Bosch, Atlant та інших марок.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше