Замовити просування сайту в Україні: комплексні послуги для бізнесу®

Автор Галина Шподарева

Впродовж останніх років обсяг онлайн-продажів в Україні зріс на 60-70%. Представники як малого, так і великого бізнесу чудово усвідомлюють, що інтернет є потужним інструментом для залучення нових клієнтів і пошуку збуту. Але при цьому зростає й рівень конкуренції. Для покращення позицій ресурсу в пошуковій видачі обов’язково знадобиться розкрутка сайту, що містить цілий комплекс заходів від внутрішньої оптимізації до розміщення контекстної реклами та посилань у соціальних мережах. Просувати інтернет-магазин можна й самотужки, але набагато вигідніше і простіше замовити просування сайту в агентстві інтернет-маркетингу, що добре себе зарекомендував. Результат не забариться: поліпшення видимості ресурсу в пошуку автоматично призводить до появи нових клієнтів.

Як обійти конкурентів у мережі: комплексний інтернет-маркетинг

У пошуковій системі Google діють специфічні алгоритми оцінки та ранжування вебсайтів у видачі. Пошукові роботи враховують безліч аспектів: грамотність текстового контенту, якість зображень, юзабіліті та інтерфейс, посилання з інших авторитетних порталів. Таким чином, якщо ви вирішили замовити СЕО просування сайту, фахівці вебстудії зроблять все від них залежне, аби ресурс відповідав суворим вимогам Google та інших систем. Ще одним важливим моментом є правильні налаштування контекстної реклами, завдяки якій розкрутка сайту в інтернеті буде максимально результативною. При цьому замовникам гарантують економні витрати бюджету, оскільки кошти знімаються тільки за переходи за товарними оголошеннями.

Що ще потрібно зробити, щоб SEO розкрутка сайту принесла власникам бізнесу оптимальні результати:

  • СЕО аудит, наповнення сторінок текстовим контентом із ключовими словами та фразами із семантичного ядра;
  • покращення внутрішньої структури, перелінкування, оптимізація та створення доброзичливого для користувача інтерфейсу;
  • розміщення реклами в популярних соціальних мережах та на відвідуваних інтернет-порталах;
  • нарощування маси посилань;
  • розробка адаптивного дизайну під різні типи пристроїв та розміри дисплея.

Для підвищення позицій у видачі, порівняно з конкурентами, професіонали студії, де ви вирішите замовити пошукове просування сайту, розробляють маркетингову стратегію. А завдяки аналітичним інструментам в особистому кабінеті Google власник матиме змогу в режимі реального часу спостерігати за позитивними змінами: збільшення припливу зацікавлених покупців, бренд стає впізнаваним і популярним.

Замовити просування сайту у ТОП: вебстудія Artjoker

У великих містах України працюють сотні агентств, де можна замовити SEO просування сайту, але для отримання гарантованої віддачі рекомендується звертатися до найкращих із них. Фахівці вебстудії Artjoker накопичили величезний практичний досвід, а їхніми послугами скористалися багато відомих в Україні та за кордоном компанії. Чому саме тут вигідно замовити просування сайту в пошукових системах:

  • велике портфоліо;
  • творчий підхід з урахуванням останніх тенденцій та інновацій;
  • можливість замовити комплексне просування сайту під ключ від розробки інтернет-магазину до його виведення до топів видачі;
  • індивідуальний підхід, вибір оптимальної для вашої сфери діяльності стратегії;
  • прозоре ціноутворення, адекватна вартість послуг, порівняно з конкурентами.

Якою буде приблизна розкрутка сайту ціна, дізнатися можна вже під час першої консультації в онлайн-режимі. Точніша цифра залежатиме від вимог замовника та обсягу робіт, що їх потрібно виконати аби вивести вебсайт до вершини пошукової видачі.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше