1000 доларів США за «схему» з приватизацією квартири: судитимуть головбуха одного з харківських підприємств

Автор Галина Шподарева

Харківською окружною прокуратурою Харківської області затверджено та направлено до Полтавського районного суду Полтавської області обвинувальний акт стосовно головного бухгалтера за фактом одержання неправомірної вигоди для себе, за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що головбух одного з харківських підприємств на початку лютого 2022 року розробила незаконну схему.

До неї звернувся чоловік, щоб отримати документ за підписом керівництва підприємства для виключення квартири з числа житлової площі та визнання його матері наймачем вказаної житлової площі з метою проведення подальшої приватизації.

Головбух повідомила чоловіку, що вона все «організує», проте «послуга» буде вартувати йому 1000 доларів США, на що той погодився.

Жінка виготовила документ, підписала у керівника та передала його «клієнту», отримавши за це неправомірну вигоду.

Досудове розслідування проводив СВ ВП №3 Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області, оперативний супровід здійснювали співробітники Управління стратегічних розслідувань в Харківській області ДСР НПУ.

1000 доларів США за «схему» з приватизацією квартири: судитимуть головбуха одного з харківських підприємств 7

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше