Через обстріли на Салтівці вщент вигоріла 5-поверхівка та горіли склади

Автор Марина Ніколаєва

За добу з 21 по 22 квітня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу.

Загалом за добу рятувальники здійснили 35 оперативних виїздів, з яких: на ліквідацію пожеж – 24, у т.ч. пожеж спричинених обстрілами – 13, пожеж у екосистемах, приватному секторі та на об’єктах, що сталися з інших причин, не пов’язаних обстрілами — 11; також 4 рази на розбирання завалів та 7 — на допомогу населенню. Підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 13 виїздів на гасіння пожеж спричинених ворожими обстрілами.

Так, рятувальники виїздили на гасіння пожеж багатоповерхових та приватних будинків, гаражів та автомобілів, а також складських та виробничих будівель. Пожежі сталися: у Київському (4) та Московському (6) районах міста Харкова, а також Богодухівському (2) та Ізюмському (1) районах області.

21 квітня сталася пожежа в житловій 5-поверхівці, що у Московському районі Харкова. Горіло відразу 9 квартир з першого по четвертий поверхи. Площа пожежі склала близько 650 кв.м. На місці події працювало 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 30 чоловік особового складу ДСНС. За три години пожежу вдалось приборкати.

Також рятувальники ліквідовували пожежі у складській будівлі на площі близько 1000 кв.м. та у виробничій будівлі на площі 300 кв.м. Події сталися увечері в Київському районі міста Харкова. У гасінні цих пожеж було задіяно 12 одиниць техніки та 60 чоловік особового складу ДСНС. Також протягом доби проводились аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у зруйнованих будівлях Московського, Індустріального та Київського районів міста Харкова.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 71 виїзд на знешкодження боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше