Два мешканця Харківщини за добу підірвалися на мінах

Автор Марина Ніколаєва

Мінна небезпека в області лишається високою. Вчора 2 чоловіків постраждали внаслідок вибуху боєприпасів: 56-річного та 62-річного чоловіків госпіталізувал, повідомили в ХОВА

Інциденти сталися 27 листопада у селі Кочубеївка Дергачівської міської громади та селі Миколаївка Чугуївського району, повідомляють у відділі комунікації поліції області.

У першому випадку 56-річний чоловік отримав травму ноги, наступивши на власному подвір’ї на предмет, зовні схожий на міну.

Інший постраждалий – 62-річний мешканець Харківської області – розповів, що травму отримав при спробі зняти “розтяжку” в лісопосадці поблизу села.

Зараз слідчі вирішують питання про відкриття кримінальних проваджень.

“Поліція нагадує, що при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів у жодному разі не можна до них наближатися, чіпати та розбирати. Одразу телефонуйте за номерами телефонів 101 або 102! Бережіть своє життя та життя оточуючих”, – додали правоохоронці.

Нагадуємо: якщо ви побачили підозрілий вибухонебезпечний предмет – не намагайтеся їх ліквідувати самостійно! Телефонуйте за номерами 101 або 102.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше