Електротранспорт не працює, місто без світла: наслідки масованого ракетного удару по Харкову

Автор Галина Шподарева

Цієї ночі ворог завдав масованого ракетного удару по Харкову та Харківській області. Попередньо, зафіксовано щонайменше 15 прильотів ракет С-300. Є влучання в об’єкти критичної інфраструктури, повідомили в ХОВА.

Крім того, в Харкові пошкоджено об’єкт цивільної інфраструктури.

Метрополітен працює у якості укриття. Рух поїздів не розпочинався. Наземний електротранспорт не працює, повідомили в міськраді. Запустили автобуси «за схемою блекауту».

Місто та частково область залишилися без електрики, повідомили в «Харківобленерго». Частково з’явилося світло у Первомайській, Лозівській, Нововодолазькій громадах.

У смт Пісочин Харківського району ворожа ракета влучила на подвір’я приватного будинку, пошкоджено декілька житлових будинків. Дві літні жінки отримали легкі поранення. 71-річну жінку госпіталізовано, а жінка 74 років отримала допомогу на місці.

Ще одна ракета в Пісочині влучила на відкритій території в болото.

У смт Слобожанське Чугуївського району ракета пошкодила теплиці овочевої фабрики.

Тривають роботи з ліквідації наслідків влучань. На місці працюють усі екстрені служби.

Протягом доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів області. Зокрема, під вогнем були Куп’янськ, Стрілеча, Дворічна, Вовчанськ та інші населені пункти. Пошкоджені будинки та господарчі споруди, сталися пожежі.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше