Гранатомети, гранати та набої вилучили харківські поліцейські на блокпостах за кілька днів

Автор Галина Шподарева

З метою недопущення попадання на територію регіону заборонених предметів, працівники підрозділів поліції перевіряють транспортні засоби на блокпостах. Лише за три дні правоохоронці вилучили склад зброї, а слідчі Чугуївського РУП відкрили два кримінальні провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами.

1 березня під час огляду автомобіля ВАЗ в особистих речах 45-річного чоловіка поліцейські виявили зброю та набої. Співробітники слідчо-оперативної групи вилучили два гранатомети, гранату із запалом та майже дві з половиною тисячі набоїв різного калібру.

3 березня під час несення служби на блокпосту працівники Чугуївського РУП при перевірці автомобіля Ford виявили п’ять гранат із запалами до них та двісті набоїв різного калібру.

Вилучені речові докази направлені на проведення експертизи.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Гранатомети, гранати та набої вилучили харківські поліцейські на блокпостах за кілька днів 7

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше