Харків’яни, батько і син, знищили окупантів, коли навели артилерію на власний будинок

Автор Марина Ніколаєва

Двоє воїнів Збройних сил України, батько та син, навели українську артилерію на власний будинок, де розмістилися російські окупанти. Вони проживали в одному з населених пунктів на Харківщині, яке було окуповане росіянами на початку повномасштабного вторгнення, пише Обозреватель.

Героїчну історію захисників розповіли в Telegram-каналі “Маршал”. Як зазначається, прикордонники Роман та Владислав, які не пошкодували власної домівки, щоб знищити штаб окупантів, служать в одному підрозділі в Харківській області.

У місті, де вони раніше мешкали, ворог розмістив свої засоби радіоелектронної боротьби, щоб глушити зв’язок. На щастя, рідних військовослужбовці евакуювати встигли. Згодом від знайомих вони дізналися, що росіяни розмістили в їхньому будинку штаб, і вирішили передати координати оселі артилеристам.

“На запитання, чи не шкодують про втрачену домівку, прикордонники відповідають: “Ні!”. І додають, що після перемоги вони побудують ще кращий дім, у який ніколи не прийдуть мерзенні окупанти”, – йдеться в повідомленні.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше