Харківська поліція затримала чоловіка, розшукуваного за вбивство в Сумській області

Автор Галина Шподарева

Харківські поліцейські затримали чоловіка, який перебував у розшуку за поліцією Сумської області за вчинення тяжких злочинів: зловмисник вчинив розбій, умисне вбивство і переховувався від правоохоронних органів. Був оголошений у розшук.

В ніч з 03 на 04 липня 2021 року в місті Білопілля зловмисник разом з іншим учасником злочину з корисливих мотивів скоїв розбійний напад та заподіяв тяжкі тілесні ушкодження чоловіку. Від отриманих ушкоджень постраждалий помер.

За даним фактом слідчим було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Відразу після вчинення злочину нападник почав переховуватись від правоохоронних органів. Він був оголошений у розшук відділенням поліції № 1 Сумського РУП ГУНП в Сумській області.

25 січня 2023 року в ході відпрацювання території Харківської області працівники Управління карного розшуку спільно з працівниками полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області затримали 19-річного зловмисника.

Наразі чоловік переданий ініціатору розшуку для подальшого проведення досудового розслідування.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше