Харківський літературний музей запрошує до фестивалю «Читання на драбині»

Автор Ксенія Кайдалова

Харківський літературний музей запрошує містян приєднатися до щорічного фестивалю «Читання на драбині», який відкриється 21 березня — у Всесвітній день поезії.

Як повідомили організатори, після повномасштабного вторгнення музей вперше відкриє двері для відвідувачів. Захід буде присвячений Володимирові Вакуленку – українському письменнику, вбитому під час окупації Ізюмщини.

21 березня о 17:30 можна буде переглянути щоденник письменника та послухати розповідь співробітниці музею Тетяни Ігошиної, яка його дослідила. Своєю чергою українська письменниця та документаторка воєнних злочинів Вікторія Амеліна розповість про те, як у вересні 2022 знайшла щоденник на звільненій Ізюмщині.

О 18:00 стартує традиційне «Читання на драбині» (модераторка – Діна Чмуж). В рамках заходу прозвучать вірші Володимира Вакуленка з нової збірки, яку готує до друку видавництво «Віват».

22 та 23 березня, з 11:00 до 17:30, можна буде ознайомитися зі щоденником письменника та послухати коментар від співробітниці літмузею.

Джерело: Харківська міськрада

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше