На пожежах в Дворічній та Вовчанську рятувальникам довелося працювати під обстрілами

Автор Галина Шподарева

За добу з 02 по 03 січня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 25 оперативних виїздів, з яких:

11 – на ліквідацію пожеж, 2 з який сталися внаслідок ворожих обстрілів;

8 – для надання допомоги населенню, поліції та комунальникам;

3 – на чергування;

3 – інші виїзди.

У період з 16:00 до 17:00 стались пожежі у селищі Дворічна та м. Вовчанськ, які спричинили обстріли з боку окупаційних військ. В обох випадках горіли приватні будинки. Площі цих пожеж склали по 100 кв. метрів. І в обох випадках підрозділи ДСНС потрапляли під повторні ворожі обстріли. Проте рятувальники виконали свою роботу на совість, ліквідувавши дані пожежі о 18:05 та 18:10 відповідно.

2 рази рятувальники ДСНС виїжджали на перевірку території міста Куп’янська та селища Дворічна, які піддались ворожим обстрілам. Виявлено пошкодження двох приватних домоволодінь. Постраждалих немає, пожеж не трапилось.

Опівдні у с. Пересічне Солоницівської громади Харківського району внаслідок порушення правил безпеки під час переливання легкозаймистих речовин виник електростатичний розряд, який спричинив пожежу в приватному гаражі. На 48-річному чоловікові та 75-річній жінці горів одяг на площі пів квадратного метра. Внаслідок пожежі чоловік та жінка отримали опіки. Вони госпіталізовані до опікового центру. Підрозділи ДСНС на місце події не викликались.

О 23:51 на номер 101 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Владивостоцькій, 4 у Харкові. Горіла частина будинку на двох власників. На час прибуття рятувальників площа пожежі складала 80 кв. метрів. Під час пожежогасіння в будинку виявлено тіло загиблого чоловіка, дані якого встановлюються. О 00:52 вогонь локалізували, о 04:38 – ліквідували.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 103 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міста Куп’янська та с. Коротич рятувальники доставили 14 тонн питної води.

На пожежах в Дворічній та Вовчанську рятувальникам довелося працювати під обстрілами 7

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше