Накопичення живої сили і техніки з боку ворога не фіксується: ситуація в Дергачівському районі

Автор Галина Шподарева

Російські окупанти посилили інтенсивність обстрілів прикордонних селищ та сіл Дергачівщини, однак накопичення живої сили і техніки з боку ворога на нашому напрямку не фіксується, повідомив голова Дергачівської МВА В’ячеслав Задоренко.

«Українські воїни боронять кордон і успішно ліквідовують ворожі ДРГ. Жодних причин для паніки немає, хоча російська ІПСО активно намагається їх створити. Я прошу громадян не реагувати на «вкиди» у соцмережах щодо можливого наступу. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації», йдеться у звіті міського голови.

На території громади триває гуманітарна робота. Люди, майно яких постраждало внаслідок російського вторгнення, отримують матраци, теплі ковдри і подушки, надані Харківською ОВА.

«У селах без світла і газу ми спільно з обласною владою та благодійними організаціями забезпечуємо мешканців дровами, буржуйками і твердопаливними котлами. Видача продовольчої допомоги теж не припиняється. Поки що продуктів вистачає, щоб раз на місяць забезпечувати тих, хто фактично проживає на Дергачівщині».

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше