Наслідки обстрілів Харкова 11 квітня

Автор Галина Шподарева

Сьогодні вдень продовжилися обстріли Харкова, зокрема в районі Холодної Гори, кілька годин тому окупанти вкотре обстріляли Салтівку, влучили у 16-поверхівку. Унаслідок денних атак є 8 загиблих, в тому числі дитина 13 років. Поранених – 19, серед них двоє дітей 4 та 9 років, повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Крім того, ми зафіксували використання ворогом мін відкладеної дії. Вони не спрацьовують одразу, лише тоді, коли їх зачепить людина чи інший фактор руху. Тому вони ще більш небезпечні. Знаходили їх в різних районах міста Харків – Індустріальному, Київському, Немишлянському та ін. 

Окупанти такі міни розкидали вночі близько 01:30 із артилерії. Рятувальники ліквідовували їх весь день, вдалося знищити більше 80 мін. Ми продовжуємо знаходити їх на дахах, на горищах і навіть на дитячих майданчиках.

Вкотре закликаємо містян бути вкрай обережними, не підходити до об’єктів та при виявленні одразу телефонувати 101.

По області складним залишається Ізюмський напрямок. Окупанти намагаються утримати рубежі, що були захоплені раніше. Але їм це не вдається, бо наша українська армія міцно тримає позиції та не пускає окупантів.

Попри атаки ворога, область працює над доставленням гуманітарної допомоги, відновленням доріг та запуском економічних процесів.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше