Окупанти посилили обстріли передмістя Харкова: є жертви

Автор Галина Шподарева

Збільшилася інтенсивність обстрілів Харківського району. Сьогодні – 6 поранених. У Лозівському та Ізюмському районах також 2 постраждалих. У Куп’янському районі 1 людина загинула, повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

У Харкові госпіталізували із  пораненнями 2 людей, які також постраждали внаслідок обстрілів окупантів.

Небезпеку несуть не лише обстріли. Відступаючи, російські окупанти залишають після себе смертельні пастки. У нещодавно звільнених Циркунах на російській розтяжці підірвалися дві мирні мешканки.

«Вчергове звертаюся до усіх жителів області – перебувайте по можливості в укриттях. Не виходьте на вулицю без нагальної потреби навіть за відсутності сигналу тривоги. Не поспішайте повертатися у звільнені населені пункти. А ті, хто перебуває там, не відвідуйте жодних місць, які ще не перевірили піротехніки та ЗСУ. Ворог підступний і робить усе, аби постраждали якомога більше цивільних українців.

На Харківщині тривають запеклі бої. Бійці ЗСУ продовжують наступальні дії, знищуючи окупантів та виганяючи їх з нашої землі.

Завдяки успішним наступальних діям наші оборонці звільнили від загарбників Черкаські Тишки, Руські Тишки, Рубіжне та Байрак. Таким чином ворога відігнали ще далі від Харкова, і в окупантів ще менше можливостей обстрілювати обласний центр.

На Ізюмському напрямку ворог готує нову спробу наступу, але ЗСУ тримають позиції і готові знищувати окупантів і далі», йдеться в повідомленні.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше