Окупанти залишили без газопостачання 9 селищ у Боровій

Автор Галина Шподарева

Під час обстрілів агресором території Харківської області, в Борівській громаді пошкоджено газопровід середнього тиску, що забезпечував газом дев‘ять населених пунктів ОТГ, повідомили в АТ «Харківгаз».

Понад тисячі домівок залишились без газопостачання.

Активні бойові дії, обстріли та відсутність зв‘язку з ремонтними бригадами в даному районі тимчасово унеможливлюють відновлення газопроводу та пуск газу споживачам.

Станом на 18 квітня територія Борівської громади повністю окупована російськими військовими. Про ситуацію розповіли в Борівській селищній раді:

  • Мобільного зв’язку та інтернету немає і відновлення його неможливе, допоки територія громади окупована росіянами. Це значно ускладнює отримання інформації з окупованих територій.
  • Відсутня інформація, які населені пункти залишаються без електрики і газопостачання. Даних  щодо поранених і загиблих мирних жителів громади також немає.
  • Інформація щодо постраждалих пасажирів автобусів, які нещодавно обстріляли окупанти, досі залишається невизначеною. Точних даних немає, свідчення різняться, перевірити їх наразі немає можливості.
  • На більшій частині території громади протягом останньої доби було більш-менш спокійно. У Боровій практично відновлено електропостачання, відновили роботу деякі продуктові магазини. Окупанти примушують деяких підприємців безкоштовно роздавати продукти. Зламали двері в офісі Пенсійного фонду, винесли комп’ютери та особові справи.
  • У центральній частині селища спостерігається велика кількість живої сили ворожої армії.
  • Напруженою залишається обстановка в Пісках-Рідьківських, Ізюмському, Дружелюбівці. Саме ці села зазнали найбільших руйнувань під час бойових дій.
  • Відомо, що зруйнована Ізюмська загальноосвітня школа, часткових руйнувань зазнала Піско-Радьківська ЗОШ. Психоневрологічний інтернат, за попередньою інформацією, неушкоджений.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше