Організації та установи Харкова запрошуються до конкурсу, щодо праці ветеранів

Автор Ксенія Кайдалова

Представництво МОМ в Україні за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини оголошує конкурс для українських організацій та установ, які працюють з ветеранами.

У проєкті «ШЛЯХ СТІЙКОСТІ: підвищення стійкості українців через посилення можливостей психосоціальної підтримки ветеранів» мають змогу брати участь і громади Харківської області.

Проєктні заходи будуть реалізовуватися в громадах, які перебувають під контролем Уряду України та де безпекова ситуація дозволяє проведення подібних заходів.

Організації та/або установи, які запрошуються до участі в проєкті, мають відповідати наступним вимогам:

– організація та/або установа офіційно зареєстровані та діють;

– мають велику потребу та/або збитки, спричинені війною в громадах, учасниками яких є обрані організації/установи;

– організація та/або установа має спроможність охопити ветеранів, їхні родини, у тому числі сімей загиблих та інших членів громади;

– організація та/або установа мають бажання сприяти позитивній соціальній реінтеграції;

– робота організації та/або установи зосереджена на посиленні реінтеграції ветеранів, реабілітації та/або соціальної підтримки вразливих груп, таких як люди з інвалідністю, національні меншини, а також представники інших груп;

– має в наявності об’єкт інфраструктури, що перебуває у комунальній власності, або об’єкт соціальної інфраструктури, орендований організацією та/або установою, що надає різноманітні послуги (соціальні, освітні, медичні, реабілітаційні, культурні тощо) для населення та широко використовується усіма представниками громадськості (ветерани, в тому числі з інвалідністю, сім’ї ветеранів, члени сімей загиблих, місцеві жителі, переселенці, національні меншини та етнічні групи, люди з інвалідністю тощо).

Як взяти участь у конкурсі:

Для участі у конкурсі представникам ветеранських та суміжних організацій та установ та/або організацій необхідно заповнити анкету, що додається до цього оголошення, та надіслати її підписану та відскановану копію до 3 квітня 2023 року (включно) на електронну адресу із зазначенням у темі листа «Назва установи та/або організації – Анкета».

МОМ вибере організацію та/або установу для оціночного візиту та співбесіди (вибрану організацію та/або установу буде визначено на основі результатів візиту) на постійній основі. Дата та час візиту узгоджуються з відповідним представником організації та/або установи.

Форма, що додається до цього оголошення.

Аплікаційна форма_організації-установи_2023.docx

Довідки на e-mail: IOMVeteranProject@iom.int

Тема довідкового електронного листа має містити наступне:

– питання до конкурсу, до уваги команди реінтеграції ветеранів.

Організатори звертають увагу, що незаповнена, не підписана анкета або анкета, отримана після зазначеної дати, розглядатися не буде.

Детальніше читайте за посиланням.

Джерело: ХОВА

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше