Терехов прокоментував ситуацію зі збором підписів на підтримку платного проїзду у метрополітені

Автор Галина Шподарева

Харківський міський голова Ігор Терехов прокоментував інформацію про примус співробітників КП «Харківський метрополітен» підписувати документ на підтримку запровадження платного проїзду.

Фото листа керівництва харківського метрополітена, в якому працівників просили підписати петицію про повернення оплати проїзду, було опубліковано 7 червня у тг-каналах.

Сьогодні, 8 червня, на сайті міськради з’явився коментар міського голови.

Терехов нагадав, що Харків залишається єдиним містом в Україні, де запровадили безкоштовний проїзд і звернувся до керівництва метрополітену:

«Я обурений тим, що сталося в метрополітені, цією самодіяльністю, яка не вписується в логічні рамки в той час, коли ми робимо безкоштовний проїзд, тримаємося, на відміну від усіх міст, розуміємо, що для цього є фінансові можливості. Я сказав, що, коли ми не матимемо фінансових можливостей, я вийду і чесно скажу про це харків’янам. З ким ваше рішення було погоджено? Ви повертаєтеся до Радянського Союзу! Іншого я сказати не можу, це остання крапля. Я не звільняю вас, бо ми разом пройшли початок війни, лежали під російськими літаками, вибухами. Це вас врятувало. Але якщо ще раз будь-яке КП зробить щось подібне, незважаючи на особистості, я вижену».

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше