У Харкові активно продовжують працювати комунальні служби

Автор Ксенія Кайдалова

У Новобаварському районі фахівці КП “Харкiвспецбуд” виконують роботи з поточного ремонту покрівлі житлового будинку на вул. Власенка.

В Індустріальному районі працівники КП «Шляхрембуд» прибирають сміття з проїжджої частини доріг. Роботи ведуться на вулицях Миру та Роганській.

Триває поточний ремонт житлового фонду Салтівського району. Фахівці КП «ХРБП» відновлюють покрівлі та роблять поточний ремонт допоміжних приміщень у будинках.

В Основ’янському районі проводять сезонну обрізку та кронування дерев. Цього тижня робітники районної філії КП «Харківблагоустрій» видаляють поросль, обрізають, розпилюють і подрібнюють сухі гілки у дворах на пр. Гагаріна, вул. Літаковій та пл. Захисників України. Своєю чергою фахівці СКП «Харківзеленбуд» з використанням спецтехніки проводять омолоджувальну обрізку дерев у сквері «Стрілка». Комунальники оперативно вивозять видалене гілля та прибирають територію.

За минулий тиждень фахівці КП «Харків-Сигнал» відремонтували 16 елементів огородження, замінили світлофорну оптику на одному об’єкті, змонтували один світлофор, замінили 186 м кабелю, встановили та замінили 25 дорожніх знаків. Крім того, виконувався ремонт світлофорних об’єктів та контролерів за зверненнями громадян.

Джерело: Харківська міськрада

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше