У Харкові розпочався набір до національної рекрутингової кампанії «Гвардія Наступу»

Автор Ксенія Кайдалова

В центрах надання адміністративних послуг Харківської області фахівці з комплектування персоналу Національної гвардії України, Національної поліції і Державної прикордонної служби приймають та консультують добровольців. Всіх охочих долучитися до професійних штурмових бригад консультують представники відомств у Центрах надання адмінпослуг.

Після цього доброволець може обрати ту чи іншу бригаду для подальшого несення служби.«Наразі послуги із консультації та запису добровольців надаються у 5 ЦНАПах Харківської області. Усі вони забезпечені компетентними фахівцями Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби. Якщо попит на вступ до лав сформованих бригад буде рости, ми будемо розширювати мережу ЦНАПів, де надаватимуть ці послуги», – зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Після консультації, кожен доброволець має заповнити відповідну анкету, в обов’язковому порядку треба пройти військову медичну комісію. Крім того, процедура відбору передбачає проведення співбесіди.

Після відбору добровольців та формування штату штурмових бригад, триватиме вишкіл та бойове злагодження бійців. Фахівці профільних підрозділів зазначають, що бійців даних штурмових підрозділів забезпечуватимуть найновішим спорядженням та зброєю. До бригад можуть долучитися добровольці віком від 18 до 60 років.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше