У Салтівському районі Харкова готуються до опалювального сезону

Автор Ксенія Кайдалова

Бригади Салтівського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» продовжують підготовку внутрішньобудинкових комунікацій до експлуатації в опалювальний період.Зокрема, відновлювальні роботи ведуться в одному з будинків на пр. Тракторобудівників.

Як повідомила сьогодні, 8 червня, майстер дільниці Салтівського району Ірина Решетілова, в будинку міняють 150 м мереж холодного водопостачання.

«Технічний ремонт внутрішньобудинкових мереж у цьому будинку планували провести у 2022 році, але воєнні дії внесли корективи. Торік ми насамперед усували наслідки обстрілів і буквально рятували будівлі від підтоплень після чергового акту ворожої агресії. Сьогодні перед нашим управлінням стоїть завдання виконати все заплановане у довоєнний час. Зокрема, в цьому будинку масштабно реконструюємо подачу води в чотирьох під’їздах. Водорозподільна система будинку – транзитна, від нього отримують воду ще три сусідні багатоповерхівки. З огляду на це монтажні роботи провели оперативно і негайно відновили подачу води», – зазначила Ірина Решетілова.

За її словами, харків’яни продовжують повертатися на Північну Салтівку, тому проводиться системне обстеження внутрішньобудинкових мереж у пошкоджених будинках.

«Замовляємо матеріали, плануємо ремонти. На контролі – пошкоджені та аварійні будинки на вул. Бучми. Там перевіряємо внутрішньобудинкові системи у підвалах, а потім, на прохання мешканців, підключаємо воду до кранів для поливу, якщо немає можливості відновити цикл подачі до квартир», – розповіла майстер дільниці.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше