У студента УІПА рідкісна хвороба: рахунок йде на дні

Автор Марина Ніколаєва

Студент Української інженерно-педагогічної академії Сокол Максим у травні потрапив до Харківського інституту невропатології з діагнозом синдром Гійєна-Барре (патологія нервової системи, параліч). Це дуже рідкісна та тяжка хвороба.
У травні, коли Максим не міг сам дихати, знаходився у реанімації, і питання стояло про порятунок його життя, ми звернулися по допомогу до усіх-усіх-усіх небайдужих. Кошти на ліки було зібрано, життя було врятовано, хлопцю допомогли знайомі та незнайомі люди. Велика їм подяка та низький уклін! Максима виходили, він зміг самостійно дихати і навіть трохи ворушити пальцями рук! З’явилася надія на перемогу над страшною хворобою.
Але зараз настала рецесія хвороби і є необхідним продовження лікування.
Лікування проводять Біовеном, який є дуже коштовним. Вартість одного флакону складає від 12 до 15 тисяч гривень. Щодоби Максиму необхідно капати внутрішньовенно п’ять флаконів. Хвороба є виліковною, але для одужання потрібні крапельниці, грошей на які не вистачає!
Родина Максима звертається за допомогою до усіх небайдужих, просимо допомогти зібрати кошти на лікування! Важливою є кожна копійка!

Ми живемо надією, що у цій війні з хворобою Максим переможе!
Просимо поширити цю інформацію по знайомих/чатах, це дуже допоможе.

TKMb2rQWaQe132ihKGeGNqPZoiJXry2TP2 – trc20
Контакти:

@Maksim_Sokol – Телеграм

@sokol_maksim_9 – Інстраграм

Реквізити:

5375 4141 1907 2790 – mono

5168 7450 1563 8965 – privat bank

https://send.monobank.ua/jar/2b8QByT5TM – посилання на сервіс беспечного переказу коштів mono банка

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше