В Харкові на пожежі через несправну піч постраждав чоловік

Автор Галина Шподарева

За добу з 11 по 12 січня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 23 оперативних виїзди, з яких:

11 – на ліквідацію пожеж, 1 з яких спричинені ворожими обстрілами;

10 – для надання допомоги населенню, поліції та комунальникам;

2 – інші виїзди.

Пожежі, спричинені ворогом, трапились у селищі Дворічна Куп’янського району. Горіла господарча споруда на площі 40 кв. метрів.

На одній з пожеж, що трапилась через порушення правил влаштування та експлуатації пічного опалення, постраждав 60-річний чоловік. Він був госпіталізований до опікового центру Харкова. Подія сталась о 08:01 у приватному будинку на вул. Залеській, 61 у Харкові.

До місця виклику негайно виїхали 4 оперативні підрозділи ДСНС. На час їх прибуття вогонь встиг розповсюдитись на площу 100 кв.м. Горіли внутрішні приміщення та дах будинку. Пожежу було локалізовано о 09:21, ліквідовано о 12:22.

Під час іншої пожежі, що трапилась внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, загинув 83-річний чоловік, тіло якого вогнеборці відшукали в осередку пожежі. Загоряння виникло о 08:16 у приватному будинку за адресою: Харківський район, м. Дергачі, вул. Незалежності, 5.

На момент прибуття підрозділів ДСНС пожежа охопила площу у 40 кв.м. Горіли внутрішні приміщення та дах будинку. Локалізація вогню відбулась о 08:32, ліквідація о 09:40. На місці події працювала 1 одиниця техніки та 5 осіб особового складу ДСНС.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 108 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міста Куп’янська рятувальники доставили 12 тонн питної і технічної води.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше