За добу на Харківщині через обстріли сталося 5 пожеж: одна людина загинула

Автор Галина Шподарева

За добу з 11 по 12 травня рятувальники здійснили 36 оперативних виїздів, з яких: на ліквідацію пожеж – 27, у тому числі пожеж, спричинених обстрілами – 5, пожеж, що сталися з інших причин – 22; також 6 раз для проведення аварійно-рятувальних робіт, 3 – для надання допомоги населенню.Підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 5 виїздів на гасіння пожеж, спричинених ворожими обстрілами. Так, рятувальники виїздили на гасіння пожеж, що сталися: у Богодухівському (2), Ізюмському (1), Лозівському (2) та Харківському (2) районах області.

Так, о 10:52 в результаті потрапляння ворожого обстрілу, зайнявся трактор у полі за межами селищі Новий Мерчик Богодухівського району. В результаті події постраждав водій-механізатор. Бригадою медиків його було госпіталізовано до лікувального закладу. На місці події працювали підрозділи ДСНС та о 12:21 ліквідували пожежу.

Також пожежа сталася о 15:58 в селищі Краснопавлівка Лозівського району, де ворожий снаряд влучив у ангарну будівлю. Площа пожежі склала близько 50 кв. метрів. Силами підрозділів ДСНС вогонь вдалось ліквідувати о 17:24. Внаслідок події загинув чоловік, особу якого встановлюють.

Також протягом доби проводились аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у зруйнованих будівлях Шевченківського, Новобаварського та Холодногірського районів міста Харкова.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби здійснено 49 залучень для знешкодження ворожих боєприпасів, ліквідовано 20 ворожих боєприпасів.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше