Як ефективно позбутися лупи?®

Автор Галина Шподарева

Статистика свідчить, що приблизно половина населення всієї планети страждає від проблеми лупи. Це захворювання виникає через дріжджовий грибок, який спричиняє порушення обмінних процесів. Однак ефективне рішення є: засоби від лупи в лінійці бренду Vichy здатні повернути волоссю ідеальний вигляд.

Як ефективно позбутися лупи?® 1

Найпопулярніша продукція від лупи в асортименті Vichy

Виробник пропонує комплексний догляд за волоссям, який сприятиме не лише боротьбі з лупою, але й живленню, росту, очищенню тощо. Якщо говорити саме про засоби від лупи, в першу чергу варто виокремити такі шампуні:

  • призначений для шкіри голови, що має прояви лущення та свербіння;
  • проти лупи, що підходить для сухого волосся та подразненої шкіри голови;
  • проти лупи, призначений для подразненої шкіри голови та нормального, жирного волосся;
  • зі скрабуючим ефектом для очищення шкіри голови та волосся проти лупи та надлишку себуму.

Таким чином, доглядова косметика допомагає також у вирішенні супутніх проблем, що часто виникають під час появи лупи або ж, навпаки, спричиняють її. В лінійці є продукція кератолітичного, дерматологічного, очищуючого спрямування. Всі засоби протестовані під дерматологічним контролем, є гіпоалергенними та ефективними.

Представлена продукція легко змивається, має приємну текстуру та склад, дія якого цілеспрямовано бореться з лупою. При цьому волосся стає більш гладким, слухняним, здоровим і сповненим життям. Важливо, що шампуні зберігають мікробіом шкіри. В лінійці є універсальні засоби, що підійдуть чоловікам і жінкам. Постійний догляд також можна доповнити доглядовою косметикою з іншим ефектом, наприклад, проти випадіння волосся.

Чому варто спробувати шампуні та інші товари від Vichy?

Продукція від міжнародного бренду є результатом пошуків і досліджень Інституту лабораторій Vichy. Лінійки товарів охоплюють засоби для догляду за шкірою та волоссям, що дають результат уже після першого застосування. Гордістю компанії є дерматокосметика, створена з урахуванням індивідуальних особливостей людей із різними типами шкіри.

Vichy позиціонується як новатор у сфері догляду. Саме цей бренд додав у склад косметичних засобів цілющу термальну воду високої мінералізації. Це дозволило ще сильніше покращити властивості косметики.

Всі розробки Vichy створюються з турботою про довкілля та численними дослідженнями, завдяки яким стає реальним вирішити конкретну проблему.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше