Німецький бренд adidas показує рівень®

Автор Галина Шподарева

Офіційний сайт працює, щоб кожен із вас міг купити оригінальні колекції від відомої торгової марки. Прогресуйте разом із найкращими у своїй сфері професіоналами. Високотехнологічний арсенал готовий приємно дивувати!

Як з’явилась на світ компанія adidas

У 1920 році Дасслер відкрили взуттєву майстерню. Спочатку вони виготовляли гімнастичні капці, які вже на той час мали величезний попит. Справи на фабриці просувалися добре. Вироби приносили чималий прибуток, і сім’я замислилася про розширення бізнесу. Рудольф започаткував власне виробництво Puma, а Адольф став єдиним власником adidas. Так і народилася легендарна фірма.

Брендові моделі, про які говорить весь світ

В асортименті на вас чекає одяг високої якості, функціональне взуття та класні аксесуари для тренувань, на кожен день і не тільки! Ми впевнені, що ви знайдете ідеальний костюм або найкращі кросівки. У каталозі зібрані різні фасони та відтінки кольорів. Вам варто пограти з палітрою та підібрати колір. Звичайно ж, можна і поекспериментувати та вибрати щось незвичайне для себе. Лейбл завжди відкритий до авантюр! Ви також знайдете кофти, худі з капюшоном, які можна міксувати з брюками, лосинами, шортами та спідницями. Зносостійкі та довговічні речі підійдуть кожному, хто цінує себе та любить комфорт!

Головною перевагою бренду залишаються незамінні пари кросівок. Корпорація — лідер у виробництві інноваційного, трендового екіпірування для спортсменів і тих, хто віддає перевагу лайфстайлу. Фірмові моделі дуже зручні, саме тому вони стали атрибутом тих, хто віддає перевагу сучасним аутфітам. Відомий дизайн підкорив багатьох знаменитостей та став об’єктом бажань. У виготовленні та розробці конструкцій дизайнери застосовують спеціальні матеріали. Тут є місце класичним європейським лініям та новим стандартам.

Купувати в Україні швидко та легко

Завдяки онлайн-шопінгу можна замовляти товари у будь-якому місці: на роботі, у друзів, вдома та навіть на галасливій вечірці. Серед головних плюсів — економія часу, широкий вибір виробів та можливість детально ознайомитись із продукцією на сайті. В інтернет-магазині адідас ви можете отримати всю необхідну інформацію про бажане придбання та розглянути виграшні сторони. Якщо ви визначилися з вибором, і ваш кошик наповнений модними бажаннями, то можете сміливо та впевнено переходити до оформлення покупки. Для цього необхідно вказати актуальні контактні дані. Служба доставки Нова Пошта повідомить вас про прибуття SMS-повідомленням на телефон або електронну пошту.

Насолоджуйтесь гардеробом та бережіть себе!

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше