Рецепт канелоні з фаршем: інструкція для приготування та список інгредієнтів ®

Італійська кухня славиться великою кількістю варіацій використання спагеті та макаронів. Через їх велику різноманітність є можливість приготувати чималу кількість страв. Класична лазанья або паста завжди можуть бути замінені і під такі цілі чудово підходить канелоні. Це невеликі трубочки діаметром 2-3 см, які можна наповнювати абсолютно будь-якою начинкою.

Після підготовки вони запікаються в духовці, і створюється досить насичена та смачна страва. Можна використовувати рецепт канелоні з фаршем у будь-якому виконанні, причому за багатьма спостереженнями ця страва є актуальною серед діточок. У такому випадку можна використовувати як доповнення кетчуп для дітей Торчин, який розкриє смакові якості кожного інгредієнта.

Начинка

Варіант з використанням фаршу найпростіший і доступніший, хоча є безліч інших варіацій. Фарш попередньо потрібно обсмажити, щоб додати соковитості страві загалом. Укладати його в канелоні можна рукою, ложкою або із застосуванням кондитерського мішка. Останній варіант є найбільш незручним, але деякими все-таки використовується.

Інгредієнти

Для підготовки канелоні необхідно використовувати такі інгредієнти:

  • 2 цибулини вагою близько 220 г;
  • 5 столових ложок олії;
  • 800 грам фаршу;
  • чорний мелений перець;
  • італійські трави;
  • чайна ложка солі;
  • несолоний томатний сік об’ємом 400 грам;
  • канелоні 250 грам;
  • пармезан 50 грам.

Замість томатного соку можна використовувати кетчуп чи томатну пасту. Для соусу використовується 100 г вершкового масла, 100 г борошна, 1 літр молока, трохи солі та мускатного горіха.

Алгоритм приготування

Порядок дій такий:

  1. Дістати молоко, очистити 2 головки цибулі та нарізати кубиком, розігріти сковорідку і покласти туди цибулю;
  2. До цибулі додати фарш, перемішати та тушкувати до 7 хвилин;
  3. Додати в сковорідку сіль, перець, італійські трави та томатний сік, тушкувати це 10 хвилин на маленькому вогні;
  4. У цей час підготувати соус, у сотейнику розчинити вершкове масло, всипати борошно та довести масу до золотистого кольору;
  5. Вливати в муку молоко, додаючи мускатний горіх і сіль. Все слід перемішати та варити до однорідної консистенції;
  6. Канелоні начинити фаршем, а на дно страви для випікання поставити третину соусу;
  7. Зверху на соус викласти канелоні в одну кулю та змастити соусом, покрити заготовку пармезаном;
  8. Випікати блюдо 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Подавати канелоні виключно гарячим. Це відмінна самостійна страва без використання гарнірів, салатів, добавок та інших варіацій.

Похожие новости

Худи більше, ніж просто кофта. Гід за стильними образами ®

Якісні вовняні пледи для вашого затишку ®

Професійні BB креми з антивіковим ефектом: Поради з вибору ®

Ми використовуємо cookies! Читати більше