Рецепт канелоні з фаршем: інструкція для приготування та список інгредієнтів ®

Італійська кухня славиться великою кількістю варіацій використання спагеті та макаронів. Через їх велику різноманітність є можливість приготувати чималу кількість страв. Класична лазанья або паста завжди можуть бути замінені і під такі цілі чудово підходить канелоні. Це невеликі трубочки діаметром 2-3 см, які можна наповнювати абсолютно будь-якою начинкою.

Після підготовки вони запікаються в духовці, і створюється досить насичена та смачна страва. Можна використовувати рецепт канелоні з фаршем у будь-якому виконанні, причому за багатьма спостереженнями ця страва є актуальною серед діточок. У такому випадку можна використовувати як доповнення кетчуп для дітей Торчин, який розкриє смакові якості кожного інгредієнта.

Начинка

Варіант з використанням фаршу найпростіший і доступніший, хоча є безліч інших варіацій. Фарш попередньо потрібно обсмажити, щоб додати соковитості страві загалом. Укладати його в канелоні можна рукою, ложкою або із застосуванням кондитерського мішка. Останній варіант є найбільш незручним, але деякими все-таки використовується.

Інгредієнти

Для підготовки канелоні необхідно використовувати такі інгредієнти:

  • 2 цибулини вагою близько 220 г;
  • 5 столових ложок олії;
  • 800 грам фаршу;
  • чорний мелений перець;
  • італійські трави;
  • чайна ложка солі;
  • несолоний томатний сік об’ємом 400 грам;
  • канелоні 250 грам;
  • пармезан 50 грам.

Замість томатного соку можна використовувати кетчуп чи томатну пасту. Для соусу використовується 100 г вершкового масла, 100 г борошна, 1 літр молока, трохи солі та мускатного горіха.

Алгоритм приготування

Порядок дій такий:

  1. Дістати молоко, очистити 2 головки цибулі та нарізати кубиком, розігріти сковорідку і покласти туди цибулю;
  2. До цибулі додати фарш, перемішати та тушкувати до 7 хвилин;
  3. Додати в сковорідку сіль, перець, італійські трави та томатний сік, тушкувати це 10 хвилин на маленькому вогні;
  4. У цей час підготувати соус, у сотейнику розчинити вершкове масло, всипати борошно та довести масу до золотистого кольору;
  5. Вливати в муку молоко, додаючи мускатний горіх і сіль. Все слід перемішати та варити до однорідної консистенції;
  6. Канелоні начинити фаршем, а на дно страви для випікання поставити третину соусу;
  7. Зверху на соус викласти канелоні в одну кулю та змастити соусом, покрити заготовку пармезаном;
  8. Випікати блюдо 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Подавати канелоні виключно гарячим. Це відмінна самостійна страва без використання гарнірів, салатів, добавок та інших варіацій.

Похожие новости

Новий чи контрактний двигун: що обрати? ®

Що очікує гральний бізнес: прогнози на 2025-й рік ®

Як підібрати оперативну пам’ять для ПК з урахуванням майбутніх оновлень ®

Ми використовуємо cookies! Читати більше