“Батькивщина” в Харькове призывает не голосовать за ЧП

Автор АТН

Харьковская “Батькивщина” призывает депутатов облсовета не голосовать за чрезвычайное положение. Об этом говорится в заявлении, опубликованном на официальном сайте областной организации партии.
Приводим текст документа полностью:
„Харківська „Батьківщина” обурена діями Януковича, який за допомогою місцевих рад намагається отримати індульгенцію за введення надзвичайного стану в країні.
„Батьківщина” у Харківській області звертається до провладних депутатів: не піддавайтеся на провокацію, не голосуйте за ганебне рішення про надзвичайний стан.
Ми звертаємо Вашу увагу, що, згідно діючого законодавства, громадяни України мають повне право на мирний протест. Не нам вас пояснювати, що сотні тисяч українців вчора вийшли саме на МИРНИЙ протест і не піддалися на провокації ляльководів від влади та „тітушок”.
Голосуючи „за” надзвичайний стан ви мовчки, не кажучі та не вчиняючи нічого, ніби говорите „Так!” побиттю дітей на Майдані, звірячій жорстокості „Беркуту” та тим, хто віддавав їм наказ. Ви стаєте співучасником цього злочину, ви берете на себе відповідальність за пролиту кров своїх же співгромадян, які лише всього-навсього вийшли МИРНО захищати майбутнє своєї країни.
Задумайтеся, будь ласка, кожен: чи готові ви, особисто ви, а не фракція, партія, будь-хто інший нести до кінця своїх днів цю відповідальність?!
Такі позачергові сесії обласних та міських рад заплановані в низці регіонів східної та південної України. Дайте приклад для наслідування депутатам з інших областей, дійте по совісті та честі, якщо такі у вас ще залишилися, вчиняйте так, аби вам не було соромно дивитися на себе в дзеркало та в очі своїм близьким.
Ви ж не можете не розуміти, що надзвичайний стан вводиться не для окремих людей, це стосується всіх і кожного, в цьому випадку і ви не є виключенням – ви і себе, своїх рідних прирікаєте на це.
Тим більше, що ви не можете не замислюватися про те, чи варто бути членом партії, яка вчиняє злочини проти свого народу”, – говорится в заявлении.

Источник: Главное

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше