Будущие нацгвардейцы показали как умеют воевать

Автор АТН

Колонну противника разведка обнаружила в районе населенного пункта Кицевка. По легенде вражеские силы втрое превышают количество нацгвардейцев, несущих службу на блок-постах на северной околице города. Но боя не избежать.
Дмитрий Бучацкий, курсант
Ворог з’являється на напрямку за легендою навчань, на Печенізькому напрямку, і нам необхідно його зупинити підсиленим взводом для того, щоб він не проник далі – він намагався обійти блок-пости, і ми висунулися на даний рубіж для знищення противника.

Дмитрий Бучацкий – командир зенитной установки. Его блок-пост – единственное направление, где враг может обойти позиции нацгвардии. Во время оборонительного боя курсанты стреляют из зенитных установок, автоматов, БТРов и танков.
Бой длится не больше получаса, и курсантам удается отбить наступление.
Петр Пистряк, начальник кафедры вооружения и стрельбы
Це реальна практична обстановка, ми несемо службу на блок-постах, а при нападі диверсійних груп, тактичних груп противника, якими вони і наступають на даний момент, в тому числі з використанням танків, БТРів, як у нас було, то особовий склад відповідно займає опорний пункт взводу і проводить оборонний бій.

Преподаватели говорят, с заданием ребята справились на девяносто процентов, поразили технику противника и уничтожили его живую силу. Этим курсантам пришлось учиться по ускоренной программе. Из-за боевых действий на востоке страны они выпускаются из академии не в июне, а в конце марта. Но уже успели пройти даже дополнительные, незапланированные занятия.
Алексей Павлюк, курсант
Особисто моє завдання, я стрілець, я вів вогонь зі свого штатного стрілецького озброєння. Моїм завданням було вести вогонь по живій силі противника зі штатного стрілецького озброєння, а завданням взводу було ураження та повне знищення сил противника на рубежу вогню.

Станислав Синицкий, курсант
Звичайно, я виконав своє завдання, яке переді мною стояло, це було знищення ворожої піхоти на вогневому рубежі, також знищення легко-броньованої техніки, і стрільбу здійснював по одиночними та чергами з пушки ТСМ-1.

Вячеслав Овчаренко, нач. командно-штабного факультета Академии Нацгвардии
Всі вони на оцінку «добре» стовідсотково володіють зброєю, є такі, що досконало майстри своєї справи, є такі, що засвоїли свою справу, наприклад, стрілецьку, на оцінку добре, але вони себе можуть показати в інших питаннях: тактичних, матеріальній частині озброєння і так далі.

Впереди у этих ребят еще государственные экзамены. Перед выпуском они должны будут показать боевую стрельбу на полигоне из разных видов оружия. После этого всех их распределят в действующие части Нацгвардии. Там они уже сами станут командирами и будут руководить собственными подразделениями.
 

Будущие нацгвардейцы показали как умеют воевать 7Будущие нацгвардейцы показали как умеют воевать 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше