Комментарий “Батькивщини” по поводу поджога автомобиля Гузя

Автор АТН

На официальном сайте партии “Батькивщина” по поводу поджога автомобиля Вячеслава Гузя.
Харків продовжує нести „почесне” звання кримінальної столиці України.
Не всі ще харківські „тітушки” направлені у відрядження до Києва на боротьбу з активістами Євромайдану, деякі залишені і в Харкові для місцевих потреб.
За „дивним” збігом обставин напередодні сесії Харківської міськради, яка має відбутися завтра, 22 січня, вщент згорів автомобіль депутата міськради від „Батьківщини” В`ячеслава Гузя.
Випадковість – з впевненістю будуть заявляти „доброзичливці”. Без сумнівів, особливо враховуючи, що біля автомобіля було знайдено пластикову пляшку із запахом безнину та розплавлені залишки упаковки з запахом масла.
Таких „випадковостей” в Харкові не перерахувати, взагалі якесь місто нескінченний катаклізмів і незрозумілих явищ, в якому палають автомобілі, нападають на активістів, безкарно панують „тітушки”, а головне – бездіють правоохоронці.
Ситуація в Україні зараз така, що в будь-який момент шальки терезів можуть нахилитися в протилежну сторону і тоді кожному правоохоронцю, судді, будь-якій посадовій особі доведеться по закону нести відповідальність за кожен свій крок або його відсутність сьогодні, вчора, рік тому.
Ми звертаємося до правоохоронців: згадайте про присягу, яку ви приносили українському народу, знайдіть винних у багаточисельних злочинах проти тих, хто зараз протистоїть діючому режиму, і притягніть їх до відповідальності.

Источник: Батькивщина

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше