Осудить Тимошенко. Процесс опять затягивается

Автор АТН

 
Заседание по ЕЄСУ сегодня снова сопровождается пикетами сторонников и противников Юлии Тимошенко. В этот раз людей около шести сотен, с плакатами и флагами. Одни пришли поддержать экс-премьера, другие – требовать для нее максимально тяжелого наказания. Само заседание уже традиционно длится не больше получаса. Представители гособвинения опять заявляют, что без Тимошенко в зале дело слушать нельзя.
Виктория Калита, гособвинитель:
У даній кримінальній справі не досягнуто ще певного прогресу, але для цього потрібно одне — це явка в судове засідання підсудної Тимошенко. Ми неодноразово говорили про те, що не хочемо давати будь яких підстав для того, щоб сторона захисту могла робити провокаційні випади в сторону держобвинувачення про застосування будь якого примусу і будь яких тортур. Ми все таки притримуємося позиції такої, що для розгляду цієї справи на даному етапі необхідна добра воля підсудної з’явитися в засіданні.

Пока прокуроры продолжают настаивать защита уже в который раз обращается к судье Константину Садовскому с требованием удовлетворить ходатайство Тимошенко без ее участия и закрыть дело за отсутствием состава преступления.
Сергей Власенко, защитник Юлии Тимошенко:
Незважаючи на те, що питання Юлії Тимошенко було питанням номер один Ялтинської конференції, незважаючи на те, що керівні представники Єропейського союзу чітко зазначили, що без вирішення питання політично вмотивованого правосуддя, яскравим прикладом якого є питання Юлії Тимошенко, Віктор Янукович не зможе підписати угоду про асоціацію, Віктор Янукович не хоче вирішувати це питання. І сьогоднішнє судове засідання підтверджує лише одне: що кенгурячі суди в Україні продовжуються, і Віктор Янукович не хоче припиняти політичну агресію по відношенню до своїх політичних опонентів.

Рассматривать ходатайство защиты судья Садовский сегодня снова не стал. И в который раз объявил в заседании перерыв. Попробовать рассмотреть дело о деятельности корпорации ЕЭСУ Киевский райсуд Харькова еще раз попробует рассмотреть уже в следующем месяце – двадцать пятого октября

Осудить Тимошенко. Процесс опять затягивается 7Осудить Тимошенко. Процесс опять затягивается 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше