Тимошенко требует доставить ее на суд

Автор АТН

Она требует от тюремщиков  доставить ее на допрос в Киев и просит обнародовать видео своего разговора с пенитенциариями.
Юлия Тимошенко, по словам ее защитников, утверждает, что ее физически не выпускали из палаты больницы “Укрзалізниці”, когда она требовала  обеспечить ее доставку на заседание Печерского райсуда Киева, где проходил допрос свидетеля Виталия Гайдука.
Сергей Власенко, защитник Тимошенко:
Дуже би хотілося, щоб пенітенціарна служба продемонструвала вчорашнє відео, яке вони знімали, на якому Юлія Володимирівна уже абсолютно чітко вимагає доставити її в судове засідання, так як вона робила до цього. Але я би попросив пенітенціарну службу давати не нарізані шматочки, а показати повне відео, як це відбувалося. Юлію Володмирівну  вчора фізично не допустили до вивозу і до доставки в місто Київ.

Тем временем администрация колонии хочет от Тимошенко письменного согласия или на этапирование, или на возвращение ее в колонию. Как сообщил начальник Качановской колонии – Игорь Колпащиков на сайте ГПТСУ
Остання відмовилася у категоричні формі. Мені особисто така позиція не зрозуміла. Якщо є бажання їхати до суду і є висновки експертів про можливість за станом здоров’я брати участь у судовому засіданні, то не повинно бути заперечень щодо завершення стаціонарного перебування в лікарні. За таких умов для етапування немає жодних навіть формальних перешкод. Однак, ні… вона знову грає у гру – хочу, але не можу, і можу, але не буду.

Защита Тимошенко утверждает, что за состояние здоровья отвечают как немецкие так и харьковские врачи, поэтому если бы Тимошенко была здорова она бы давно уже была в колонии:
Сергей Власенко, защитник Тимошенко:
Якщо Афанасьєв вважає, що Юлія Тимошенко здорова і він як головний лікар готовий підписати окументи на виписку, будь ласка, його нічого не стримує ні в законодавчому, ні в юридичному плані, а говорити, що вона відмовилась від того, від цього – я запропонував Тимошенко відмовитись від відбування покарання.

Новая дата  заседания суда в Киеве – 19 апреля, где планируется допрос дежурного свидетеля – Петра Кириченко.

Тимошенко требует доставить ее на суд 7Тимошенко требует доставить ее на суд 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше