ФК «Металіст» за перемогу у першому турі чемпіонату УПЛ отримав преміальні®

Автор Галина Шподарева

В стартовому матчі Прем’єр-ліги харківська команда зустрілася з львівським «Рухом». Гості переграли господарів з рахунком 1:2.

Начальник харківського клубу Євген Покатилов розповів про те, що футболісти команди за перемогу в поєдинку першого туру чемпіонату УПЛ здобули преміальні.

Він заявив, що президент клубу – Олександр Ярославський, уважно стежить та бере участь у життєдіяльності клубу та команди. Він вирішив промотивувати гравців, тож за перемогу над суперниками зі Львову вони отримали премії.

Євген Покатилов впевнений, що «Металіст» буде дотримуватися фірмового стилю і викладатися на 100%.

Харківський клуб повернувся до елітного дивізіону після довготривалої відсутності. Останнього разу команда вступала в боротьбу за звання чемпіона України з футболу у сезоні 2015/16. Зі статистикою ігор «Металіста» можна ознайомитися на сайті букмекера Мелбет.

У другому турі харківський колектив зіграв з одеським «Чорноморцем». Зустріч закінчилася мировою нічиєю.

У новому сезоні ФК «Металіст» практично повністю оновився. Команду покинули всі легіонери, а також наставник та віце-президент. Останні перейшли до складу ФК «Дніпро-1».

Підсилили склад харків’ян два голкіпери – 20-річний Мирослав Зновенко та 23-річний Орест Костик. Також до команди приєдналися лівий захисник Олександр Каплієнко та два вінгери – Дмитро Коркішко та Сергій Панасенко. У поточному сезоні за «Металіст» гратимуть футболіст національної збірної ДР Конго Сімон Памбу, півзахисник Максим Багачанський та форвард Максим Прядун.

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил відповідальної гри.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше