Philippe Model: розкішні кросівки, натхненні ритмом великого міста ®

Marathon running race, people feet on city road.

Італійський бренд взуття Philippe Model відомий на весь світ оригінальними кросівками, які вирізняються комбінаціями яскравих кольорів, текстур і матеріалів.  Філіп Модел заснував власний бренд у 1980 році, коли йому було всього 22 роки. Не дивлячись на молодість дизайнера, на той час він вже встиг попрацювати в Gaultier та Mugler. Досвід, цілеспрямованість і любов до світу моди допомогли дизайнеру зайняти свою нішу, так бренд Philippe Model став успішним і затребуваним.

Дизайнер і засновник бренду – француз, тому він надихався вулицями Парижу, їхнім бурхливим життям і грайливим настроєм. Славнозвісна модель Elastique, яка одразу стала успішною, розпалила інтерес модної публіки до бренду.

Чим особливе взуття Philippe Model

Практичність – головна необхідна риса, якщо говорити про кросівки. Взуття Philippe Model виконується з високоякісних матеріалів, це робить його стійкими до впливу часу і багатьох зовнішніх факторів. Воно призначене для активного ритму життя, але, в той самий час, має вишуканий вигляд.

Кожна пара кросівок Philippe Model унікальна, бо створюється за допомогою ручних операцій. Не кожен бренд може похизуватися ручною роботою, тим більше, якщо мова йде про кросівки. Тому дизайнер точно не прогадав, зробивши ставку саме на це.

Цікавий факт: Філіп свого часу багато цікавився дизайном інтер’єрів і навіть видав дві книги, в яких він досліджує історію шпалер і зв’язує це з філософськими роздумами на тему гармонії кольорів. Цей аспект відображається в дизайні кросівок, в міксі кольорів і принтів. Повний каталог бренду можна переглянути тут на сайті інтернет-магазину sadyperemohy.com

Кросівки бренду виповнені в стилі спорт-шик – це робить їх універсальними і дозволяє поєднувати з одягом у різних стилях. 

Дизайнер веде активну маркетингову і соціальну діяльність, робить багато колаборацій з іншими брендами, завдяки цьому його бренд завжди на слуху. Його витвори виставляються в крупних музеях Європи, фонд сучасного мистецтва Cartier навіть організував виставку бренду в Парижі. Погодьтеся, не часто таке почуєш про кросівки.

Чому варто купити кросівки Philippe Model

Взуття Philippe Model підійде для тих, хто цінує справжню італійську якість, комфорт і оригінальний дизайн. Бренд повністю руйнує стереотипи про те, що кросівки – це взуття суто для спорту і виводить їх на рівень універсального, базового предмету гардеробу. Якщо ви також не бачите свої повсякденні образи без участі пари класних кросівок – ви точно маєте бути серед прихильників бренду.

Похожие новости

Огляд GGbet – ігрові можливості платформи та вітальний бонус ®

10 причин використовувати промо-сумки для просування бренду ®

Як вибрати ідеальний блендер для дому ®

Ми використовуємо cookies! Читати більше