Терехов нагородив харківських ветеранів-стронгменів

Харківський міський голова Ігор Терехов нагородив спортсменів-гвардійців з Харківщини, які вибороли 11 золотих, 11 срібних та п’ять бронзових медалей на міжнародних змаганнях зі стронгмену.

Про це повідомляє міськрада.

Нагадаємо, у Мадриді (Іспанія) відбулися міжнародні спортивні змагання «StrongSpirit’s Games» серед ветеранів та військових, які отримали поранення. Захід пройшов 11-13 жовтня в рамках фестивалю «Arnold Classic Europe».

У змаганнях взяли участь спортсмени з України, США, Нідерландів, Ірландії, Естонії та інших країн. Збірна України після національного відбору складалася з 50 учасників, які виступали в шести дисциплінах: жим штанги на кількість, жим штанги на максимальну вагу, ривок гирі, айрбайк, веслування на тренажері (100 метрів та 100 секунд), а також командне веслування.

Харківську область на цих змаганнях представляли шестеро військових.

Ігор Терехов подякував спортсменам за їхню мужність та гідний результат. Він розповів, що Харків активно працює над муніципальною ветеранською програмою та поліпшенням вулично-дорожньої інфраструктури з урахуванням стандартів безбар’єрності.

Похожие новости

Слобожанські гвардійці на змаганнях стронгменів вибороли сім медалей

Ми використовуємо cookies! Читати більше