Чотирьох людей пожежники врятували з вогню на Харківщині

Автор Марина Ніколаєва

Ці пожежі не були пов’язані з бойовими діями.

О 10:53 у селищі Костянтинівка Краснокутської громади на вул. Центральній, 37 трапилась пожежа у приватному житловому будинку. Горіли домашні речі на площі 15 кв.м. Внаслідок пожежі постраждав 59-річний чоловік. З опіками нижніх кінцівок його госпіталізували до лікувального закладу. Рятувальники 57-ї ДРПЧ ліквідували вогонь о 12:40. За попередніми даними постраждалий курив у ліжку, чим ймовірно спричинив загоряння.

О 18:14 на вул. Чуйківській, 12 у Київському районі Харкова також загорівся в приватний житловий будинок. В ньому горіли житлова кімната та дерев’яне перекриття. Під час проведення розвідки рятувальники 27- ДРПЧ разом з колегами із 21-ї ДРПЧ з м. Кремінна Луганщини врятували 68-річного господаря оселі та його 34-річного сина. Вогонь ліквідували о 19:52. Ймовірна причина виникнення загоряння – коротке замкнення електромережі.

О 21:00 рятувальники 32-ї ДРПЧ виїхали на пожежу за адресою: м. Харків, вул. Ахсарова, 20. Горіла квартира на 5-му поверсі житлового 16-типоверхового будинку. В осередку пожежі вогнеборці виявили 75-річну жінку, яка потерпала від диму. Її негайно винесли на свіже повітря, врятувавши життя. Площа горіння склала біля 30 кв.м. Вогонь ліквідований о 22:34. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше