Мостів немає: британська розвідка назвала головні проблеми росіян під час втечі з Херсонської області

Автор Марина Ніколаєва

Окупантам важко бігти через Дніпро під час наступу ЗСУ, упевнені фахівці. Основні мости сильно пошкоджені, єдиний варіант — відступ за допомогою понтонних переправ.

Російське командування серйозно розглядає план масштабного виведення військ з Херсонської області. Про це йдеться у зведенні відділу розвідки Міноборони Великобританії.

Військові вважають нещодавні висловлювання командувача об’єднаного угрупування ЗС РФ на війні в Україні Сергія Суровікіна про “непрості рішення” щодо Херсона підготовкою інформаційного фону для відступу окупантів на захід від Дніпра.

“Головною проблемою при переміщенні російських військ стане їхнє розміщення на ділянці одного кілометра біля Дніпра. Головні мости сильно пошкоджені, тому їм доведеться покластися на баржові та понтонні переправи”, — зауважили фахівці.

Нові переправи загарбники звели кілька днів тому біля Херсона, виявили британські військові.

Аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) наголошують, що окупанти створюють умови для повного відступу росіян за Дніпро. Херсон та інші території Херсонщини скоро займуть українські військові.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше