Обмеження споживання 20 листопада: деталі відключень

Автор Галина Шподарева

Сьогодні, 20 листопада, у всіх регіонах України з 8:00 до 24:00 застосовуються планові відключення. Додаткові аварійні відключення не прогнозуються. Про це повідомляє Укренерго.

«Сьогодні нам вдалося дещо пом’якшити обмеження споживання. Ми продовжуємо працювати, щоб повернути світло українцям, яке намагаються забрати рашисти, атакуючи ракетами наші енергоооб’єкти», йдеться в повідомленні.

Фахівці ДТЕК працюють над тим, щоб планові відключення електроенергії тривали не більше ніж 1-2 години.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву виконавчого директора ДТЕК Дмитра Сахарука в ефірі телемарафону.

“Якщо ви хочете запитати, чи зменшиться рівень аварійних відключень? Так, він зменшиться. Чи будуть планові відключення? Швидше за все, планові відключення будуть. Наше завдання – зменшити ці планові відключення, щоб вони були не 4-6 годин, а два чи один. Або взагалі в якісь дні не було – на вихідних чи вночі. Над цим зараз працюємо”, – зазначив Сахарук.

Нагадаємо, раніше виконавчий директор ДТЕК заявляв , що в результаті ударів окупантів було знищено приблизно десяту частину енергетичної інфраструктури України.

Також ми писали, що, за словами прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, у нашій країні можуть запроваджувати відключення електроенергії частіше, якщо російські окупанти продовжать обстрілювати інфраструктуру.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше