Окупанти вдарили ракетами С-300 по Куп’янську: загинула жінка

Автор Галина Шподарева

Окупанти продовжують завдавати ударів по населених пунктах Куп’янщини.

Після 4 години ранку росіяни вдарили ракетами типу С-300 по цивільній інфраструктурі Куп’янська. За попередніми даними правоохоронців, внаслідок ударів окупантів по Куп‘янську загинула жінка, детальна інформація уточнюється, повідомили в ХОВА.

Внаслідок обстрілу виникла пожежа на СТО, горів автомобіль. Пошкоджені покрівлі приватних будинків.

Як уточнили в ГУНП Харківської області, 4 та 5 грудня ворог атакував ракетами населені пункти Куп’янського району області. Також окупанти застосовували проти мирних жителів артилерію. Внаслідок обстрілів загинула мешканка Куп’янська. Пошкоджень зазнали приватні будинки громадян, бокси з автівками та крамниця. На місцях подій працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

Поліцейські та експерти фіксують наслідки обстрілу, збирають речові докази, вивчають покази свідків. Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1,2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Крім цього, окупанти завдавали артилерійських ударів по населених пунктах Харківського, Чугуївського та Ізюмського районах.

Окупанти вдарили ракетами С-300 по Куп’янську: загинула жінка 7

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше