Пропонував прикордонникам хабар: затримано чоловіка

Автор Ксенія Кайдалова

У такий спосіб 29-річний мешканець Івано-Франківської області мав намір організувати незаконний трансфер для двох чоловіків під виглядом водіїв, що здійснюють перевезення.

Аби «вирішити» питання щодо незаконного виїзду за кордон псевдоводіїв, чоловік запропонував прикордоннику відділу «Шегині» Львівського загону неправомірну вигоду в розмірі 1000 доларів США, на що отримав категоричну відмову.

Під час проведення невідкладних слідчих дій, в рамках кримінального провадження за ст. 369 ККУ, факт надання неправомірної вигоди прикордоннику задокументовано спільною міжвідомчою групою у складі офіцерів ВВВБ по Львівському прикордонному загону ГВВВБ «Захід», Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції та слідчих слідчого відділу ГУ НП Львівської області, за процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Зловмисника затримано згідно ст. 208 КПК України. Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру за ч. 3 ст. 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Слідчі дії тривають.

Пропонував прикордонникам хабар: затримано чоловіка 7
Пропонував прикордонникам хабар: затримано чоловіка 9
Пропонував прикордонникам хабар: затримано чоловіка 11

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше