Резніков озвучив кількість поранених у війні проти України російських військових

Автор Марина Ніколаєва

Також є зниклі безвісти. 

Понад 90 000 російських військових зазнали поранень у війні проти України. Також є багато зниклих безвісти, який влада Росії видає за “загублених”, аби не платити компенсації родичам.

Про це міністр оборони Олексій Резніков повідомив на зустрічі з групою німецьких депутатів від фракції ХДС/ХСС під час їхнього візиту до Києва, йдеться на сайті Міноборони

“Агресор прагне вийти на адміністративні кордони Донецької і Луганської областей. Також ставить завдання щодо утримання та забезпечення сухопутного коридору з окупованим Кримом, блокування морських комунікацій України у Чорному морі. У свою чергу, територію білорусі використовує для нанесення ракетних ударів по Україні. Ми робимо все, щоб обороняти усі потенційно загрозливі напрямки”, – зазначив Олексій Резніков.

Він наголосив, що “зберігати обличчя” Путіну вже пізно після того, що російські військові зробили в Бучі, Бородянці, Маріуполі, Ірпені та інших містах. 

Резніков нагадав, що Україні потрібна більша кількість далекобійної артилерії, щоб зберегти життя українських воїнів на полі бою та захистити мирне населення. 

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше