Сили оборони України протягом доби завдали по ворогу близько 10 влучних ударів: що знищено

Автор Галина Шподарева

Зведення Генштабу ЗСУ станом на вечір 16 листопада. 266 доба війни.

Російські окупаційні війська продовжують зазнавати втрат на території України. Так, в результаті вогневого ураження району зосередження противника 15 листопада, у населеному пункті Денежникове Луганської області втрати ворога склали близько 50 осіб загиблими та пораненими. Також підтверджено ліквідацію 8 окупантів та поранення 16 озброєних осіб 9 листопада в районі міста Амвросіївка Донецької області.

В результаті дій Сил оборони, пошкоджено залізничний міст в районі населеного пункту Чернігівка Запорізької області. Це унеможливлює використання споруди в інтересах російських окупантів.

Сили оборони України протягом доби завдали по ворогу близько 10 влучних ударів: що знищено 7

Підтверджено успішне вогневе ураження місця розташування особового складу противника 15 листопада в районах населених пунктів Скадовськ, Новомиколаївка та Нова Маячка. Інформація щодо кількості втрат загарбників уточнюється.

У Мелітополі відключено трансляцію каналів російського телебачення. Також у місті фіксуються значні проблеми з водопостачанням.

Авіація Сил оборони України протягом доби завдала по ворогу 2 удари. Під ураження потрапили 2 позиції зенітних ракетних комплексів противника.

Сили оборони України протягом доби завдали по ворогу близько 10 влучних ударів: що знищено 7

Воїни ракетних військ і артилерії за поточну добу уразили 2 пункти управління, 3 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та 2 склади боєприпасів російських окупантів.

На Слобожанському напрямку ворог здійснював обстріли з артилерії різних типів по районах населених пунктів Стрілеча, Глибоке, Мороховець, Тернова, Стариця, Вовчанськ, Білий Колодязь, Бочкове, Мала Вовча та Комісарове.

На Куп’янському та Лиманському напрямках окупанти з різнокаліберної артилерії обстрілювали населені пункти Кислівка, Берестове, Новоселівське, Стельмахівка, Андріївка, Греківка, Макіївка, Невське та Терни.

Детальна інформація по ситуації на інших напрямках – в зведенні Генштабу ЗСУ.

Сили оборони України протягом доби завдали по ворогу близько 10 влучних ударів: що знищено 11

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше