У Дніпрі вже відомо про 30 загиблих та 73 травмованих, понад 40 людей продовжують шукати

Автор Галина Шподарева

Вже 30 загиблих та 75 постраждалих у Дніпрі, серед важких є 9-річна дівчинка, яка під час ракетного удару гуляла біля будинку. Про це в ефірі телемарафону повідомила радниця голови ОВА Наталія Бабаченко.

Вдень президент Володимир Зеленський повідомив про 25 загиблих та 73 травмованих. О 17:35 голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко уточнив, що загиблих вже 29. Серед 73 поранених 30 – перебувають у лікарні, зокрема 12 – у важкому стані, пише Громадське.

Попередньо відомо, що 72 квартири зруйновано, ще понад 230 — пошкоджено. Вогнеборцям вдалося вгамувати пожежу, яка зайнялася в будинку від удару. Розібрали приблизно половину розтрощених конструкцій. 

У Дніпрі вже відомо про 30 загиблих та 73 травмованих, понад 40 людей продовжують шукати 7

Після обіду з руїн витягли 27-річну жінку. Вона у реанімації з сильним переохолодженням. Загалом з-під завалів врятували 39 мешканців будинку.

На місці працюють співробітники понад 550 рятувальників, поліцейських, лікарів, комунальників, волонтерів. Також там є і психологи. Цілодобово тривають пошуково-рятувальні роботи та демонтаж небезпечних конструктивних елементів.

«Продовжуємо боротися за кожне життя. Мої співчуття всім рідним і близьким загиблих», — наголосив президент.

Нагадаємо, вибухи в Дніпрі пролунали під час масованої російської атаки на Україну 14 січня. росіяни влучили в багатоквартирний будинок.

За словами заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, в ураженій дев’ятиповерхівці було 16 під’їздів і проживало близько 1700 мешканців. Увесь будинок без електрики, газу, без вікон.

У Дніпрі вже відомо про 30 загиблих та 73 травмованих, понад 40 людей продовжують шукати 9

У Дніпрі від 15 січня оголосили триденну жалобу за загиблими внаслідок російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці.

Під час цієї масованої ракетної атаки вибухи також лунали на Вінниччині, Івано-Франківщині, Львівщині, у Києві, Харкові тощо. 

У Дніпрі вже відомо про 30 загиблих та 73 травмованих, понад 40 людей продовжують шукати 11

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше