В Бєлгородській області нема кому лікувати цивільних – медпрацівників мобілізують, кількість поранених збільшується, – Генштаб

Автор Галина Шподарева

Зведення Генштабу ЗСУ станом на вечір 16 жовтня. 235 доба війни.

Протягом поточної доби противник завдав одного ракетного та десять авіаційних ударів, здійснив вісім обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Ударів російських окупантів зазнали райони понад десяти населених пунктів. Зокрема, Стрілеча і Терни Харківської області, Павлівка та Новосілка Донецької області і Правдине та Білогірка на Херсонщині.

Зберігається загроза завдання ракетних та авіаударів, а також застосування ударних БпЛА Shahed-136 з території республіки білорусь.

На Слобожанському напрямку окупанти з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії обстрілювали населені пункти: Козача Лопань, Стрілеча, Огірцеве, Гатище, Вовчанські Хутори, Зибине, Липці, Зарічне та Куп’янськ-Вузловий.

В Бєлгородській області нема кому лікувати цивільних – медпрацівників мобілізують, кількість поранених збільшується, – Генштаб 7

Рівень морально-психологічного стану населення у прикордонних районах російської федерації значно знизився. Зокрема, це викликано відсутністю медичної допомоги для цивільних. За наявною інформацією, через мобілізацію медпрацівників та збільшення потоку поранених, цивільним відмовляють у наданні медичних послуг у лікарнях Бєлгородської області.

Детальна інформація по ситуації на інших напрямках – в зведенні Генштабу ЗСУ.

В Бєлгородській області нема кому лікувати цивільних – медпрацівників мобілізують, кількість поранених збільшується, – Генштаб 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше