Вертоліт з шойгу літав не в “зоні СВО”, а поблизу адмінмежі між Кримом та Херсонською областю

Автор Марина Ніколаєва

Вертоліт з міністром оборони рф сергієм шойгу навіть не наближався до території так званої “СВО”, а ролик в якому Шойгу “облетів райони дислокації військ” був відзнятий поблизу межі Кримом та Херсонською областю

Як повідомляє Цензор.НЕТ, в соцмережах опублікувані дані, які свідчать про те, що вертоліт і близько не перебував біля зони активних боїв.

“Як і припускалось, шойгу зі своїми генералами літав не над “зоною СВО”, а над цілком безпечним місцем – територією Криму, поруч із пунктом пропуску “Армянськ”, – пише автор публікації. 

Нагадаємо, що у російському військовому відомстві опублікували в Telegram відео, на якому шойгу знято у військовому гелікоптері. Крім того, на ролику показано кадри з повітря порожніх ділянок землі.

“Глава російського військового відомства облетів райони дислокації військ та перевірив передові позиції російських підрозділів у зоні проведення спеціальної військової операції”, – зазначається у заяві міноборони рф.

Також у повідомленні відомства йдеться, що шойгу спілкувався з військами “на передовій”, а також “на командному пункті”, де заслухав доповіді командувачів “про поточну обстановку та дії російських військ на операційних напрямках”.

У міноборони рф додали, що особливу увагу під час заслуховування командуючих шойгу звернув “на організацію всебічного забезпечення військ, умов розміщення особового складу у польових умовах, а також роботу медичних та тилових підрозділів”.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше