Військова пенсія у ПриватБанку

Автор Наталья Белокудря

Закон України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» отримав нову редакцію і тепер пенсіонери ЗСУ можуть самостійно обирати фінансову установу для отримання виплат. В Харкові та області нараховується 42 тисячі військових пенсіонерів, 2 тисячі вже зробили свій вибір на користь найбільшого банку України і стали клієнтами «ПриватБанку».

Тетяна Пономаренко, керівник напрямку просування соціальних програм «ПриватБанку»

Оформлення пенсійної картки у «ПриватБанку» займає декілька хвилин – необхідно звернутися  в  найближче  відділення «ПриватБанку» з паспортом та ідентифікаційним кодом. Після оформлення пенсійної картки клієнт підписує заяву на перерахунок пенсійних виплат на нашу картку, усі остальні формальності Приватбанку виконує за клієнта, тобто заяву передаємо ми особисто.

Також відкрити картку можна і без відвідування банку – через смартфон та «Приват24». З січня 2023 року пенсіонери зможуть отримати 20 тисяч гривень ставши учасниками акції  «Даруємо 20 000 до пенсії».

Тетяна Пономаренко, керівник напрямку просування соціальних програм «ПриватБанку»

Кожен другий пенсіонер на сьогоднішній день в Харківському регіоні – він отримує пенсію в «Приватбанку». Для нас це найважливіший показник лояльності та довіри клієнтів. Окрім звичайних сервісів військові пенсіонери, які отримують пенсію в «Приватбанку», вони автоматично долучаються до акції «Даруємо 20 тисяч гривень до пенсії». Переможець акції отримує одноразову виплату – 20 тисяч гривень. Акція триватиме з січня по травень.

За задумом засновників акції всього буде три переможця, яких будуть визначати в три етапи: з березня по травень.

Військова пенсія у ПриватБанку 5

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше