Ігоря Терехова обрали віцепрезидентом першого бюро Форуму мерів Європейської економічної комісії ООН

Автор Галина Шподарева

Харківського міського голову Ігоря Терехова було обрано віцепрезидентом бюро Форуму мерів Європейської економічної комісії ООН на 2023/2024 роки.

Бюро Форуму мерів було засноване 13 січня 2023 року рішенням 126-го Виконавчого комітету Європейської економічної комісії ООН (ЄЕК ООН) та є допоміжним органом Комітету з питань міського розвитку, житлового будівництва та землеустрою.

Як повідомили в Департаменті із взаємодії з міжнародними агенціями та фінансовими установами, як віцепрезидент Ігор Терехов разом з ЄЕК ООН візьме участь в організації Форуму мерів, який планується провести 2-3 жовтня 2023 року в Женеві (Швейцарія).

Зазначимо, що Форум мерів ЄЕК ООН – це найбільша міжнародна платформа для постійного обміну досвідом та взаємного навчання, де мери з Європи, Північної Америки, Центральної Азії та Кавказу представляють напрацювання щодо вирішення проблем у своїх містах. Міста обмінюються передовим досвідом у сферах будівництва житла, розвитку міського транспорту, діджиталізації, екології тощо.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше