Parimatch Foundation – міжнародна благодійна організація, що допомагає дітям у 4 країнах®

Автор Галина Шподарева

Parimatch Foundation - міжнародна благодійна організація, що допомагає дітям у 4 країнах® 9Міжнародна благодійна організація Parimatch Foundation – фонд, мета якого – покращення спортивного здоров’я дітей. Parimatch Foundation – це 4 програми, допомога понад 1500 дітям, понад 10 млн інвестицій та постійний розвиток.

Міжнародна благодійна організація Parimatch Foundation

Parimatch Foundation — це міжнародний фонд, який з 2019 року працює над наданням допомоги дітям з інвалідністю, сиротам, а також дітям із неблагополучних сімей у отриманні доступу до розвитку фізичного здоров’я. Катерина Білоруська, президент міжнародної благодійної організації Parimatch Foundation, неодноразово заявляла, що однією з головних цілей роботи команди фонду є покращення якості життя дітей шляхом залучення їх до спорту.

Незважаючи на численні державні та комерційні проекти, в Україні досі залишаються стереотипи, які стосуються дітей з інвалідністю, із неблагополучних сімей чи сиріт. Одна з головних цілей фонду — видалення кордонів та бар’єрів між дітьми та всебічний розвиток кожної дитини з України через спорт. В організації на сьогодні працює 4 програми, спрямовані на розвиток дітей через фізичну активність, які з 2019 року допомогли вже понад 1500 дітей:

  • «Так, я можу!» — залучення дітей з інвалідністю до занять спорту та відкриття нових можливостей;
  • «Спортивний наставник» — напрямок, що дозволяє розвивати всі соціальні навички та видаляти всі бар’єри для дітей через спорт;
  • «Нова фізична культура» — напрям, який закликає та працює над тим, щоб збільшити у школах фізичну активність дітей, і зробити це не лише через уроки фізичної культури;
  • «Boost4Best» — програма, яка дає можливість дітям не лише займатися улюбленим видом спорту, а й реалізуватись у ньому.

Міжнародна благодійна організація Parimatch Foundation також ставить своїм завданням не лише покращення фізичного життя дітей, а й підвищення кваліфікації освітян. Фонд співпрацює з багатьма державними та некомерційними організаціями України, включаючи ювенальні поліції, федерацію баскетболу та хокею та соціальними проектами ФК «Шахтар» та багатьма іншими проектами. Мета такої співпраці – здобуття досвіду та відкриття нових горизонтів для дітей, які проходять за програмою Parimatch Foundation. З 24 лютого 2022 року фонд трохи змінив порядок своєї роботи та почав допомагати людям, які перебувають у гарячих точках України та потребують емоційної, фізичної та матеріальної підтримки.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше