5 причин підключити вдома 1 гігабіт інтернет ®

Автор Галина Шподарева

Еволюцію домашнього інтернету можна простежити по двох питаннях. 20 років тому всі один в одного питали: “Ви вже провели додому?” Сьогодні: “Який підключили?” 

Але навіть за умови домашнього підключення (тільки тим, хто мав стаціонарний телефон!) раніше виходили до мережі дозовано (було дуже дорого), а сьогодні інтернет провайдери пропонують клієнтам асортимент інтернету, що просто розбігаються очі.   

100 мбіт/с давно не межа

Знову ж таки, якщо раніше за всіх хвилювала ціна інтернету, сьогодні під питанням “Скільки?” мається на увазі лише швидкість. При цьому важливо, щоб вона була не тільки високою, а й стабільною: без підлагування та розривів. За 20 років ми “переїхали” у світ, де значення має темп. Ніхто не хоче завантажувати веб-сторінки по 5 хвилин та завантажувати файли по 1,5 години. І якщо колись 100 мбіт/с здавалися фантастикою Орвелла, сьогодні це – мінімум, на який люди погоджуються зі скрипом.

Який інтернет обирають українці?

5 причин підключити вдома 1 гігабіт інтернет ® 7

Сьогодні у тренді 1 гігабіт інтернет, кажуть співробітники загальнонаціонального провайдера Volia, до яких ми звернулися за допомогою до написання цієї статті. І не дивно: передача даних зі швидкістю 1 гбіт/с, коли чотири-гіговий файл скачується за тридцять секунд, – це неймовірно круто.  

Українці підключають гіговий інтернет, щоб:       

  • скачувати та завантажувати файли будь-якого розміру, важкі ігри та софт, оперувати великими даними та дивитися відео в HD, 4К та 8К;
  • вести плавні та безперебійні стрими в 4К, грати онлайн, проводити відеоконференції та працювати з інтерактивними програмами;
  • комфортно працювати на віддаленні, підтримуючи якісний зв’язок із колегами з усього світу;
  • створювати віртуальні та доповнені реальності;
  • спокійно користуватися безліччю девайсів, проживаючи в “розумному домі”, де все зав’язано на Мережі. 

Але є і шоста причина, чому українці підключають домашній 1 гігабіт інтернет – унікальна доступність за ціною і додаткові “плюшки” від провайдерів. 

Скільки коштує 1 гігабіт інтернет 

Зрозуміло, що кожен продавець має свої прейскуранти, сформовані на основі технічного потенціалу та ареалу дії. Ми розглянемо для прикладу домашній інтернет тарифи компанії Volia. Насамперед зазначимо, що незалежно від регіону, ціна телекомунікаційних послуг у цього постачальника – суворо фіксована, а для клієнтів розроблено окремі програми лояльності. 

Зокрема нові клієнти отримують можливість підключити будь-який тарифний план зі знижкою 50%, яка поширюється і на абонплату в перші три місяці. Можна придбати на виплати і необхідне обладнання, починаючи від роутерів і закінчуючи хабами. 

Усім клієнтам Volia пропонує унікальну можливість прискорити інтернет до гіга в рамках обраного пакету та забезпечує безпеку онлайн-платежів, девайсів та конфіденційних даних за допомогою антивірусного софту від відомого європейського розробника ESET.

Окрім високошвидкісного інтернету у тарифних пакетах Volia підключення інтерактивного та кабельного ТБ, послуги мобільного зв’язку від найбільшого оператора України та доступ до онлайн-кінотеатрів знаменитих кіностудій Марвел, Парамаунт, Юніверсал. 

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше