Як обрати безперебійний блок живлення?®

Автор Галина Шподарева
Як обрати безперебійний блок живлення?® 1
Фото: unsplash

Безперебійний блок живлення або, як його просто називають, безперебійник — це пристрій, який захищає техніку від раптових стрибків напруги, на кшталт відключення світла. На тлі російських атак на українську енергетичну інфраструктуру особливої актуальності набуло джерело безперебійного живлення 220 В, яке здатне забезпечити живлення та залишити техніку працездатною у цій мережі.

Блок безперебійного живлення 220 В — відносно недорогий, має кілька розеток і пасуватиме дизайну будь-якої квартири, будинку чи дачі. Він працює від двох до п’яти років, на що впливає кількість мережевих перебоїв, але надійно захищає техніку, яка може бути значно дорожчою за безперебійник.

Вартість ДБЖ 220 В залежить від типу та призначення пристрою. Існують інтерактивні, резервні та джерела подвійного перетворення. Другі працюють офлайн, а треті — онлайн. Резервні — найдешевші, онлайн-версії вже дорожче. Важливою також є вихідна потужність, якість батареї та її особливості, різновид роз’ємів, кількість розеток та інші, додаткові параметри. Серед них може бути інтернет-захист, стабілізатор напруги, автоперезапуск тощо. Безперебійники економкласу можна придбати за суму від двох тисяч гривень. Більш люксові — за 8-10 тисяч.

Також існують джерела, розроблені спеціально для захисту комп’ютерів, офісних приладів чи систем безпеки. Залежно від призначення буде відрізнятися і вартість. Дізнатися більше про технічні нюанси ДБЖ, подивитися ціни на моделі з різними характеристиками та проконсультуватися щодо того, яка найкраще підійде у вашій ситуації, ви можете з фахівцями маркетплейса Bezpeka.club. Нині на сайті — величезний вибір безперебійних для різних цілей та кишень, які допоможуть захистити техніку і себе — від додаткових проблем у непрості часи.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше