«Перлина» неподалік берега моря — найкращий будинок для людей похилого віку (Одеса) ®

Автор Галина Шподарева

Складна зовнішньополітична й економічна ситуація в державі, важка соціальна криза, до якої призвела війна в Україні, планомірно погіршують здоров’я населення в масштабі нації, оскільки безперервна нервова напруженість, стрес і тривожність посилюють хронічні захворювання та спричиняють гострі напади. Загострення патологій серцево-судинної системи (інсульт, інфаркт) насамперед небезпечні для українців та українок вікової категорії 65+. Інваліди, пацієнти після хірургічної операції, люди з особливими потребами, які досягли поважного віку, потребують реновації органічних функцій, відновлення мови та слуху, нормалізації роботи опорно-рухового апарату. Все це надасть лише кваліфікований медичний центр або приватний пансіонат для літніх людей, у якому працює професійний, досвідчений і доброзичливий персонал. Для жителів регіону Одеська область доступна опіка та реабілітація в комплексі, що надає «Перлина» неподалік берега моря — це найкращий будинок для людей похилого віку (Одеса). У цьому геріатричному санаторії найнижча ціна на обслуговування і найдостойніший рівень патронажних, медичних та побутових послуг. Базова вартість жодним чином не залежить від захворювання, яке має гість установи, проте програми реабілітації мають різні розцінки залежно від їхньої складності.

З якими патологіями приймає приватний будинок для людей похилого віку в Одесі?

Приватний будинок для людей похилого віку (Одеса, Одеська область) «Перлина», як правило, приймає пацієнтів з різними захворюваннями та станами, які потребують догляду й реабілітації. Деякі з типових патологій, з якими звертаються до таких установ:

  • Серцево-судинні захворювання: інфаркт міокарда, артеріальна гіпертензія, ішемічна хвороба серця, серцева недостатність та інші захворювання серця і судин.
  • Неврологічні патології: наслідки інсульту, хвороба Альцгеймера, Паркінсона, деменція, епілепсія та інші захворювання нервової системи.
  • Опорно-рухові порушення: артрит, остеопороз, травми опорно-рухового апарату та післяопераційне відновлення.
  • Респіраторні хвороби: хронічне обструктивне захворювання легень (ХОЗЛ), бронхіальна астма, пневмонія та інші захворювання дихальної системи.
  • Онкологічні захворювання: пухлини, рак (онкологія) різних органів і систем, що потребують паліативного догляду (паліативна допомога) та симптоматичної терапії.
  • Психічні й психологічні розлади: депресія, шизофренія, біполярний розлад та інші проблеми.
  • Патогенні стани ендокринної та травної систем: цукровий діабет, хронічна ниркова недостатність, захворювання шлунково-кишкового тракту (ШКТ) та інші.

Приватний пансіонат для літніх людей (Одеса) надає послуги доглядальниці, медичний нагляд (чергова медсестра), реабілітацію для пацієнтів із зазначеними й іншими захворюваннями, щоб забезпечити їм відновлення, комфортне та безпечне проживання.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше